Post by planereppobit on Feb 9, 2022 18:56:24 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ para hilesini artırmak ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
Sonic güzel bir oyun
Eskiden oyunu severdim, ancak 4.12.0 yaması deneyimi gerçekten incitiyor. Görev ödüllerini iyileştirdiğinizi iddia ederken düşürmekle kalmadınız, oyunlar arasında yeni bir bekleme süresi eklediniz. Şimdi bir canlandırma için kullanmasanız bile, şimdi eklentiyi şimdi izlemek ZORUNDA olmanız, izlenimime yardımcı olmuyor. Düşman grafiklerine ucuz bir anime görünümü verildi, bu da onu daha az otantik hale getirdi. Son etkinlik karakterinin bonusu yoktu. Bir yamada 4 "hile", harika... BTW sadece 50 değil 25 mücevher ödülü gördü.
Açıklama Eski versiyonlar Benzer Arcade ... Sonic Dash 2: Sonic Boom oyunu. Hazır, set, KOŞ! The dazzling sequel to SEGA's hit endless runner, SONIC DASH.
Dürüst olmak gerekirse, her 5 saniyede bir reklam olmasaydı harika bir oyun olurdu. Yani forrealz... Lol buggy ve çok fazla ram için waaaaaaaay kullanıyor. Bunun dışında hep birlikte daha iyi bir deneyim için Sonic force birini indirin derim.
O zamandan beri büyük bir sega hayranıyım. Tatillerde bu oyunu oynarken tatilleri kutlayan karakterler almayı seviyorum. Ayrıca, genellikle herhangi bir türdeki sonik oyunlardan oluşan kursları, özellikle de biraz müzik dinlemeyi seviyorum.
Android için Sonic Dash APK dosyasını indirin. Sonic Dash - Endless Running & Racing Game APP'nin ...
Beyblade Burst Rivals पहेली cnk
İyi oyun, ordunu lv 5'e yükselttikten ve tüm temel büyülerin kilidini açtıktan sonra bu gerçekten zevkli.
Şirin sonik seçtiğimde yumurtayı öldürebilirim Adam
Pcmac.download Sonic Boom 191.0 Android APK'sını indir
3 yıldız veriyorum çünkü bu oyunun düzeltilmesi gereken küçük bir sorunu var, grafikleri seviyorum ama işiniz bittiğinde, adaları satın almak için nasıl mücevher toplamam gerekiyor? Lütfen sonsuz görevler oluşturun. O olmasaydı 5 yıldız verirdim
Sonic Dash - Endless Running Mod:% 100 üzerinde çalışıyor 0 tarafından oylanan cihazlar 5666358, tarafından geliştirilmiş Sega..
Her şeyiyle harika bir oyun. Yıllardır oynuyorum ve sahip olduğum tek sorun periyodik arıza. Yine de seviyorum! Tüm karakterler akıcı ama benim favorim Blaze.
Keyifli oyun, görevler onu aşırı tekrar etmekten alıkoyuyor ancak başarıları elde etmek için kesinlikle sabır gerekiyor
Bu doğru değil, en azından bazı grafiklere ve kontrollere sahipsin, sadece sıkıcı Sonic'i seviyorum ama bu, sonik'i seven insanlar için korkunç paralar, sebepsiz yere beni sinirlendiriyor sega'nın oyunlarını devam ettirmesi ve herhangi bir mobil cihazı sıkıcı hale getirmemesi gerekiyor. sonic bu yüzden onu gördüğüme sevindim ama cevabım için sadece sonik konsol oyunlarına bağlı kal, onlar bundan çok daha iyi ve eğlenceli bu yüzden puanımı devam ettiriyorum ve süpersonik bir garaj mührü ile 3/10 veriyorum üzgünüm sega bir dahaki sefere daha iyi ol
Sonic Dash - Endless Running Zręcznościowe nfn
Sonic Dash - Endless Running Zręcznościowe nfn
Çok çok güzel oyun çok seviyorum yani çok güzel bir oyun bu oyunu çok çok çok güzel yani ben çok seviyorum Bunu Yani ben beğeniyorum beğenmeyenleri beğensin
İndir Sonic Dash - Endless Running apk son sürümü Game88 ...
AD'leri devre dışı bırakmanın yolu yok.
Oyunu falan seviyorum ama yeni güncelleme hakkında nefret ettiğim bazı şeyler var uzun zaman önce yeni bir güncelleme 1. Kötü adamlardan arındırdığımız hayvanlar için bir şeyler yapmalıyız. 2. Karakterin kilidini açmak için tüm süslemeleri bitirmemiz gerekiyor 3. Jet 4'ün kilidini açmak sonsuza kadar sürer. Kırmızı yıldız almak çok zor. 5. KLASİK SONIC HALA 3,99 MALİYETİ GÜÇLERDE ONUN KİLİDİNİ AÇMALISINIZ. 6. Oyunda bir ton hata var. 7. Eski Sürüm yenisinden daha iyidir
Oyun çökmeye devam ediyor
Bence çok güzel bir oyun oynamanızı tavsiye ederim
Ben bu oyunu hiç sevmedim kardeşim oynadım mor bir adam korktu 😨😨😨😨😨
hic guzel degil indirdim uygulama kendi kendine sildi
Vay canına, bu oyun gerçekten eğlenceli, bu oyunun en önemli özelliği olan olaylar, herhangi bir karakter ödemek zorunda değilsiniz. Vay bu oyun iyi. Bu çok havalı, bir sonraki jeton olayının ne zaman olacağını merak ediyorum mmmmhhm. Bir sonraki belirteç olayı ne zaman. Vay be müzik harika.... Ahh neden bu gerçekten sıkıcı olmaya başladı. Ahhh... Şu eleştiri olayından nefret ediyorum, bir daha yaparsan bırakırım
Bunu uzun zaman önce oynadığımı hatırlıyorum. Hayvanlar ve bina sadece aşırı gibi görünse de konseptten hoşlanıyorum. bu oyunda sadeliğin yanı sıra karakterleri kazanmak/satın almak daha iyiydi. Kaydırma da zaman zaman gecikmeli görünüyor ve reklamlar artık her zaman ortaya çıkıyor.
Bu eğlenceli bir oyun ve ben yine de patronu yenemiyorum, ödüller alıyorsun ve bu oyunu kesinlikle indirmen çok zaman alıyor.
Bu oyundan nefret ediyorum bana bir hata verdi şimdi gecikmemin bc'sini oynayamıyorum ve cihazlar iyi değil Depoma gittim ama yüklemesi bunun bir hata olmasını gerektiriyor, bu yüzden oyun hatamı düzeltmenin bir yolu var mı ve bu oyuna kızmadan önce tekrar oynayabilirim, lütfen şimdi düzeltin! Üzüldüğüm için bu hatayı alana kadar bu oyunu seviyorum, bu yüzden yine de cihazımı tamir edebilirsin, böylece ŞİMDİ oynayabilirim LÜTFEN
Yav bi yüklenemedi gitti oyun açılmadıği için sildim şimdi de yüklenmiyor
Büyük sonik fan, başka ne diyebilirim ki. E-103 omega, Marine, Sally, Shade, Mighty, Ray ve yedi kaos zümrütünü bir süre sonra oyunda görmek dışında. City Escape, Radical Highway ve Dragon Road gibi birkaç aşama daha kullanabilirdi.
Amk hep kasıyo irenç gidiş tom altın koşum oynarım daha iyi
Sonic benim çocukluğumdu, bu yüzden bu oyundan zevk alıyorum ama 5 yıldız vermedim çünkü daha ileri gitmek imkansız gibi. Yüksek puanları bile geçemiyorsunuz çünkü engeller bazen birbirine çok yakın ve bu da kaçmayı imkansız hale getiriyor ve bazen kontroller gecikiyor. Onun dışında harika bir oyun
yanlışlıkla oyunumu sildim ilerlemem gitti
Ne harika ve eğlenceli bir oyun? Asla gerçekten kaybetmeyeceğiniz bir oyun. Oyunu bugün kurdum ve büyük bir keyifle oynuyorum. Vay canına, gerçekten biraz zaman öldürüyor. Sonic hayranıysanız ve bu oyunu henüz yüklemediyseniz, kesinlikle yüklemelisiniz! Bu oyuna tam 5/5 yıldız veriyorum!! 🇬🇧🦊
Bu oyun bir süre oynadıktan sonra başımı ağrıttı. yuvarlanma ve dönüşler abartıldı. madeni para bankacılığı çok fazla zaman alıyordu. havada hiçbir anlam ifade etmeyen bir poz var. Bu oyun çevrimdışı olarak mevcuttur ancak çevrimiçi olarak oynamanız gerekir.
Sonic Dash - Endless Running Mod Apk 5.0.0 [Sınırsız para ...
Oyunu kaydedersem, kirpimin tamamı gider, ben de DÜZELTİN GERÇEKLEŞTİRİYORUM MOR bukalemun BİLE ŞİMDİ GİTTİ OYUNU DÜZELTTİR
Bu yorumlar biraz fayda oldu ve ben bu oyunu daha önce oynamıştı
Atlanamayan ve ekranın boş kalması ve çökmesi gibi diğer sorunlara neden olan müdahaleci reklamlar, kapatılamayan pop-up'lar alırsınız, bu nedenle her seviyeden sonra oyunu hemen hemen yeniden başlatmanız gerekir
Bu oyun harika . Yumurta adam ve zazz'ı şimdiye kadarki en iyi oyunu yenmeye çalışmayı seviyorum
Sonic Dash was an endless runner platforming video game was developed by and ... in 2012, the first remake iOS sound jump, was published on 7 March 2013,
Eğlenceli ama başka bir adaya geçmek için her atladığınızda bu tuhaf hareketleri yapmanız gerekiyor biraz can sıkıcı bence 2 numarayı daha çok seviyorum çünkü kesintisiz ama bu da çok güzel 😁👍🏻👍🏻
Bu eğlenceli grafikler harika ve güzel