Post by planereppobit on Feb 9, 2022 18:44:35 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Ir labi to spēlēt kā īstu dzīvi
Šajā spēlē ir daudz veidu spēles, kas mani izklaidē. Es būtu piešķīrusi pieczvaigžņu, ja nepastāvētu sistēma, kā izmest cilvēkus no istabām. 👍👍👍
Evelīna es
Spēle Worst Becuese Your Game Cause No Manas klaviatūras aizkavēšanās, lai ļautu neparādīties, un tad es tik smagi strādāju, lai šī spēle par mini pasauli radīja planšetdatora aizkavēšanos. Tad es vienkārši izdzēsu klonētu mini pasauli un pēc tam Mini pasaule sāka dzēst
3 zvaigznes čakliem izstrādātājiem. Bet šī spēle kļūst garlaicīga, tajā vairs nav nekādas jautrības. Jūs varat izbaudīt šo spēli tikai tad, ja esat celtnieks vai spēlējat tiešsaistes miltiplayer spēli. Kaut kas līdzīgs obby Roblox
Man patika to spēlēt uz sava drauga planšetdatora, tāpēc es nolēmu to iegūt pats. Tikai, lai atrastu, tas nav piemērots tālruņiem, puse no izvēlnes nav parādīta, un tāpēc es nevaru spēlēt pusi, ja spēle. Godīgi sakot, tas ir diezgan idiotiski, bet noteikti, ja spēle ir tik laba no Minecraft, jūs vēlētos, lai visi cilvēki to varētu spēlēt.
Visi spēlētāji ir tik kaitinoši..
Šī spēle mēbeles un āda vēlas naudu
Lieliska koncepcija, taču šī spēle ir krāpšana. Tas nedarbojas labi ar spraudņu funkciju spēlē. Tā ir laika izšķiešana, mēģinot izveidot pilnīgi jaunu karti, jo mani izveidotie spraudņi nedarbosies ne ar vienu karti. Šī spēle ir farss ar mindcraft. Turklāt šī spēle ir ļoti aizkavēta, ja pat spēlējot mazā pasaules kartē, mainot izšķirtspējas iestatījumus, tas netiks novērsts.
Forša spēle iesaku spēlēt
Spēle ir lieliska, man patīk uz tās būvēt glītas lietas, tikai būtu lieliski, ja viņi pievienotu vairāk dzīvnieku, piemēram, lauvas, tīģerus, haizivis utt. Ja es gribu, piemēram, izveidot zoodārzu, tur nav tik daudz dzīvnieku no kuriem izvēlēties, ja vien neizmantoju Monstrus. Vai varat, lūdzu, pievienot citus dzīvniekus, piemēram, minecraft?
Sveiki, un man patīk mini pasaule, kurai ir meitene un zēns, man tagad ir divas meitenes, un meitene ir tik jauka, un spēle man ir laba, un man patīk šī spēle, paldies, ka izdarījāt šo spēli
Awwww, man patīk SPĒLE, tik laba! mini world look my Player I love so mini world so gooddd
Mini World: CREATA Aventura pgw
Atjauninājums bija foršs, pievienoja vairāk biomu un ieroču, bet lūdzu, izveidojiet iespēju noņemt koka zaru:((
Tādam jaunam spēlētājam kā es kontrole ir nomākta. Piemēram: kad es gribēju virzīties uz priekšu, bet tā vietā kamera griežas. Es domāju, ka jums ir jāpievieno manuāla konfigurācija, lai spēlētājs varētu izvēlēties, kur manuāli ievietot pārvietošanas un darbības pogu. Jo katram ir savs spēles stils.
Mmmm, man patīk šī spēle, bet tā lejupielādējas ļoti lēni,,, pirmo reizi, kad to redzēju Bet tas nav mini Minecraft, ko es zinu, bet es domāju, ka tā ir bijusi laba spēle, tāpēc es to novērtēju ar 3, jo tā lejupielādējas ļoti lēni. Ak kad
Pārsteidzoša spēle, es to nekad mūžā neizdzēsu, nekas nav kārtībā, bet tikai viens iemesls, kāpēc kaut kas nav kārtībā, bet es to neizdzēsīšu, kad mēs to spēlējam, tad pārejiet uz vairāku spēlētāju spēli, tas parāda tikai dažus serverus, vecā mini pasaule bija labāka pirms tam. serveru bija daudz, bet es mīlu to, ja kaut kas notiek, es neizdzēšu svētī šo spēli ♥
Daudzas no lejupielādes istabām nav angļu valodas, problēma ir vairāku spēlētāju pievienošanās problēma, koplietošanas telpa nedarbojas tikai parāda, ka telpa tiek izkliegta, pat ja tā nav , Lejupielādes telpa ir tukša, pat ja vairāku spēlētāju spēlē tajā pašā telpā ir daudz priekšmetu un gatavas lietas . Man ir visas šīs problēmas, ir pagājuši daži gadi, kad esmu pievienojies, bet joprojām tās kļūdas mani baksta 🙃
Man ļoti patīk šī spēle, bet es nevaru ielādēt savus saglabājumus, tā saka, ka jūsu versija ir pārāk veca, lūdzu, atjauniniet, bet mana spēle ir pēdējā versija, vai varat, lūdzu, izlabot šo problēmu, lai es varētu jums piešķirt 5 zvaigznes.
Nav īsti jautri un pat nevaru izpētīt pasauli
Šī spēle nav forša, jo man tā bija jāatinstalē un jāinstalē no jauna, un caurumu spēle atiestatīja visas manas lietas, tagad tā ir kļūda. Vai varat lūdzu to salabot? Tas jau notika.
Man tas likās garlaicīgi, spēle pastāvīgi atpalika un dzīvnieki iestrēgst nejaušos blokos un tur dzīvoja
Tomēr man nepatīk šī spēle, es drīzāk izvēlos šo spēli, lai tas, kurš rūpējas par puisi, kurš ir diezgan viena zvaigzne, man pat nerūp kavēšanās lūdzu
Homecraft - Home Design Game Εύκολα mgqp
Kāpēc es nevaru atrast zeltu pat izveides režīmā, lūdzu, izlabojiet
Es to atinstalēju pirms tam, jo es vēlos atjauninājumu, tad, kad saņēmu atjauninājumu, es varu spēlēt jebkuru spēli, teikts, ka manā tīklā bija problēma, bet ar to nav nekādu problēmu, bet es domāju, ka tagad viss ir kārtībā, bet lūdzu, izlabojiet to💖🌹
Kāpēc tas netiek ielādēts
Šī spēle bija laba, bet, kad viņi nokopēja Minecraft, tā kļuva slikta
Man patīk šī spēle, jo ir snaipera mini lielgabals un pistole un ak47
Spēļu izstrādātājiem jūsu spēle ir ļoti jautra, un man tā ļoti patīk, jo es esmu vīlies, kad es spēlēju vairāku spēlētāju režīmā, jūsu servera savienojums ir ļoti slikts un vienmēr kavējas, es jūtos ļoti vīlusies sakarā ar to pašu, jums ir jālabo. to nākotnē
Agrāk tas bija jautri un forši. Bet tagad tas ir grūtāk un patiešām nepatīkami. Tam ir daudz problēmu, automātiskā saglabāšana ir šausmīga, es spēlēju uzlaboto pasauli uz PC un tad, kad manas gaismas tika izslēgtas, es atkal atvēru savu pasauli un tā bija citā sēklā!!! Šī spēle bija labākā, un tagad tā ir sliktāka par visu.
Norm spēle 😁😁
Es nevaru katru reizi atvērt mini pasauli, un es turpinu atpalikt no mini pasaules
Agrāk esmu devusi 5 zvaigznes, bet tagad nevaru spēlēt ar citas valsts, mēģināju spēlēt ar savu brālēnu, draugiem un draudzeni, bet es nevaru spēlēt ar viņiem, kad mēģinu tā saka (īpašnieks ir slēdzis istabu) un tas gadās arī ar manu draugu, māsīcu un draudzeni. Lūdzu, ātri izlabojiet to.