Post by planereppobit on Feb 9, 2022 18:41:32 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פתיחת משאב ▞▞▞
▞▞▞ Tank Warfare: PvP Blitz Game 2022 version ▞▞▞
המשחק טוב
אקשן משחק טוב עם הרבה פרסים!
אם אתה רוצה להוציא כסף כל הזמן כדי להישאר תחרותי אז המשחק הזה בשבילך
משחק נחמד. עד כה אני נהנה מזה. אבל מאוחר יותר צריך להתמודד מול שחקן שמשתמש בכסף כדי לקנות טנקים ופריטים מעולים. סליחה המפתח. לאחר ששיחקתי כל כך הרבה משחקים, אני לומד לקח טוב שתמיד תשלום לא יספיק כדי לספק את עצמך. זה יגרום לך אפילו להוציא יותר כסף. אני לא אהיה לכוד יותר בתוכנית הזו. כאשר תגיע לרמה גבוהה יותר, ישתלם לנצח במשחק. לא מפריע לי במיוחד, רק צריך להסיר את זה. אז מפתחים, עדיף להפוך את המשחק הזה להוגן בסדר.
ובכן, בתור התחלה המשחק הזה הוא בכלל לא מה שציפיתי. כלומר, אין הגבהה של האקדח, וגם אם הייתה דרך שתוכל לכוון את הטנק כדי להסיט יריות זה יהיה נהדר. באמת מנסה לא להשוות את המשחק הזה עם World of tanks blitz, כי אין מה להשוות. שני משחקים שונים בסך הכל. אבל אני כן אוהב לבדוק משחקי דומה אחרים כדי לראות אם הם יכולים לעמוד והלא, בכלל לא.
Aaaaaaaeàraataaaaaaa toaaaaa asa as>-/±/1/1111/
הטנקים הם איטיים לעזאזל ומשחק המשחק קצר מדי.. ברגע שאתה מכיר את הסביבה, מבין את טנקי האויב, הזמן נגמר. כל כך הרבה אביזרים לשימוש אבל משך המשחק הוא מאוד פחות... כבד מדי על המכשיר, לגרום לסמארטפון שלי להתחמם כמו שריפה... צריך להפסיק את המשחק כדי להתקרר.
למעשה,, עד כה..אין תמיכה שאני יכול למצוא ב-ANYWHERE@!!! במקום השני המשחק מתאים לטנקים מדרג 4 (באופן מקסימלי) מול טנקים מדרג 1. זה באמת בדיחה. הטנקים מדרג 4 יספגו תריסר פגיעות לפני שהוא יתפוצץ, בעוד שהוא יורה ירייה אחת רוב הפעמים אולי 2 ואתה מת. כמו שאמרתי זו בדיחה. הלכתי מדי חודש... אבל זה לזרוק כסף.
גרפיקה פנטסטית לחלוטין! כֵּיף. הרבה מפות, התאמות אישיות, טנקים ולגיונות! משחק טוב!
כמו משחקים אחרים, אלגוריתם התאמה הוא זבל מוחלט! אתה מתמודד עם שחקנים משלמים שיכולים להרוס את הטנק שלך עם ירייה אחת. עכשיו, מי ירצה להישאר במשחק לא מאוזן כזה?! אין סיכוי! כל אחד צריך למצוא משחק אחר שהוא יותר מאוזן. המשחק הזה, כמו משחקי רמאות אחרים, יישכח בקרוב!
Tank Warfare: PvP Blitz Game ยุทธศาสตร์ xotg
סיבובים קצרים מדי, זה תפוס כסף שאתה צריך לשלם כדי לקבל דברים טובים יותר בדרגים הגבוהים יותר 2 מתוך 10
אני נותן 4 כוכבים
😁😁😁
אני אוהב
אז איך לא אחד במשחק יכול להיות 5 הרג 2 פעמים ו-260 נקודות אבל אין 2 במשחק שלא נהרג בכלל 6 הרג ורק 168 נקודות
Tolong perbaiki pendapatan uang Dan hadiahnya untuk item rocket diperbaiki lagi cara mendapatkannya, lebih bank lagi kedepannya
,🎮🎮משחק הטנקים הטוב ביותר שראיתי אי פעם
ניסיתי ללחוץ על אחד הכפתורים במדריך ולא הצלחתי אז הסרתי והתקנתי אותו שוב וזה עדיין לא עבד אפילו לא הספקתי לשחק במשחק אני ממליץ לא להוריד אותו.
משחק טוב אבל איבד את הסאונד.מצאתי אותו שוב
משחק מהנה עם הרבה מתנות. ניתן להשיג דרגות בקלות. שדרוגי טנקים יכולים להיעשות מהר יותר מרוב משחקי הטנקים. החיסרון היחיד הוא שאתה נבעט מהמשחק ואין סיכוי לחיבור מחדש. קורה בתדירות גבוהה מאוד.
משחק נחמד מאוד וגרפיקה עם שליטה טובה
זה בסדר
🚫🚫🚫כל מי שחושב להוריד את המשחק הזה...מה שלא תעשה אל תעשה. בהתחלה זה יעבוד בצורה מושלמת...ככה הם מחזירים אותך פנימה..ואחר כך קורסים ללא הרף במיוחד כשאתה בקרב או במלחמת לגיון..אל תחת שום נסיבות הורידו את המשחק הזה..אחרי זמן מה הם פשוט יפסיקו להגיב. תסתכל על התגובה המשומרת שלהם לביקורת זו, כמו גם אחרות. עדיף לך לדפוק את הראש בקיר. זהירות היזהר..וכל שאר האזהרות אני ⚠️🚫🚫🚫
World Of Tanks Blitz Стратегії kbub
זה משחק טוב אבל הזמן קצר מדי. וזה יהיה נחמד אם אפשר להשיג דברים VIP גם על ידי צפייה בפרסומות
המשחק הוא סופר פיגור והוא מפסיק לזוז
קניתי שני טנקים חדשים ועכשיו המשחק כבר מוכן. ניסיתי להתחיל קרב צוותי והטנק שלי אפילו לא נטען, הפקדים שלי לא הגיבו אבל שחקנים אחרים נעו על המפה וירו אחד בשני. ברצינות WTAF זה מופע החרא הזה?
זה לוקח זמן להתקין אבל זה משחק ממש כיף לשחק
מכיוון שהעדכון לא יכול להתחבר לשרת אז הגיע הזמן למחוק
גרפיקה יפה ואני חייב לומר, כשהייתי בצבא, הייתי מפקד טנק, זה אמיתי איך זה יכול להיות
ובכן, זו הייתה נסיעה למעלה ולמטה עם המשחק הזה בסך הכל אני נותן לו ארבעה כוכבים על יצירתיות, הגרפיקה עברה כברת דרך מאז שהתחלתי, הטנקיסטים שמסדרים את המשחק הם בעיטה במכנסיים, המשחק הוא דרך מצוינת להעביר זמן וליהנות לעשות זאת.. אבל, עצה קטנה!!!!!!!! תביא את פנקס הצ'קים שלך ותוודא שהגברת בחייך יודעת שאתה כן כי enuff לא נמצא במילון החיים והחיים... תחשוב לפני שאתה מוציא טנקר רוצה דבורה חחח נתראה שם..
שלם כדי לזכות, בלי המון מזומנים אי אפשר להשיג מיכל הגון😡😡😡😡. איך יתכן שטנקים מדרג 2-3 מתאימים לשכבה 5 ו-6???זה פשוט מגוחך! כשתתקן את זה אדרג 5 כוכבים. לא יכול לשחק בכלל כשאני נהרג בירייה אחת בכל פעם!
משחק טוב אבל ייקח קצת זמן להתחיל את המשחק
2 שעות עדיין לא מצליח להיכנס
משחק ממש מוצלח ומעט ואין פרסומות
נחמד ללא תקלות כמו משחקי טנקים אחרים
קניתי עם משחק אמיתי של $$ קופא יורה ריקים לא להרוג אבל להיהרג אני באמת לא יכול להוציא יותר $$ לא את זה בשלב זה
מאוד משעשע, אבל אם אתה לא מוכן להוציא כסף ולבזבז זמן על המשחק כל יום, בסופו של דבר לא תנצח.
המשחק הגון במקרה הטוב, אבל לא יכול לומר את אותו הדבר לגבי השליטה. הם עד כדי בלבול לגבי איך הם עובדים, נגן הבליץ של WOT כאן.
עד שני העדכונים האחרונים המשחק היה נהדר. עכשיו מאז העדכונים המשחק ממשיך להינעל. אתה מבלה יותר זמן באתחול מחדש מאשר במשחק !! האסימונים והגרפיטיס שבהם אתה משתמש מבוזבזים. לא יוציא אגורה עד שזה יתוקן!!! יצרתי איתם קשר שוב ושוב באתר שהם מספקים אבל שום דבר לא נעשה!!!
אוהב את זה, עד כאן הכל טוב
בבקשה. איך אני יכול לנהל את הטנקים שלי בחיילים 🙏
ניסיון טוב מאוד עד כה
תחזוקת השרת הגרועה ביותר על ידי צוות. איבדתי יותר מ-100 מיכל דלק עקב שגיאת שרת. באופן אישי ייצגתי את בעיית השרת בפני המנהל. אבל אין תועלת. משחק מעניין מאוד שראיתי אי פעם אבל בגלל בעיות שרת הם איבדו את הקרדיטים שלהם.
הָגוּן
המשחק בסדר יכול להיות חמוש יותר טוב הבוסטר שלי לא הופיע כדי להשתמש בהם תתחיל קרב ואתה מקבל מכה מאחור אבל אין טנק שם רק קיר אני עדיין אשחק במשחק זה כיף
חיבור רשת לקוי