Post by planereppobit on Feb 9, 2022 18:23:25 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brawl Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brawl Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор на кодове пари ▞▞▞
▞▞▞ Brawl Stars 2022 version ▞▞▞
Това е забавна игра. Платете 2 победи по избор. Играя от 6 месеца или повече и имам много шампиони с високо ниво. Така че опитайте го поне за 1 месец не ми харесва да го изтриете. Но ако харесвате мултиплейър действие, няма да изтриете. Ще се видим на бойното поле.
Играта е уникална
Много е яка😊😀
6д
Харесвам играта....но съм останал в този цикъл "Добра новина, има актуализация" до мястото, където не мога да играя.....но приложението също няма актуализация. Мразя го, защото току-що започнах да проучвам Starr Park и дори мога да играя играта, базирана на него.
Геймплеят е добър, но се плаща за победа. С актуализацията на Gears максималното ниво (което засяга силата на даден герой в играта) се увеличи на 11 от 9. Безплатната прогресия е твърде бавна, за да достигне тази точка, ~4 години за нов акаунт (освен ако максималното ниво не се увеличи още повече с тогава, което е вероятно). Вече не е добра игра за започване за F2P игра.
Да има
Бих му дал 5 звезди, но всеки път, когато има актуализация, това обърква играта ми и отнема цяла вечност, за да ме остави отново... моля, отстранете този проблем, все още не мога да играя, непрекъснато ми казва, че е изтеглена нова актуализация и след това ме отвежда в магазина за игри.
Тази игра е страхотна игра и имате много герои, които да получите и да изберете, моля, играйте тази игра в почивката си на работа и се забавлявайте у дома.
Наистина забавна мобилна игра. Харесвам тази игра и я играя от известно време, но напоследък сървърите бяха доста зле. Постоянни проблеми с връзката на всеки няколко мача и това е почти гарантиран начин да загубите трофеи. Намалявам оценката си от 5 звезди, докато тези проблеми не бъдат облекчени.
20 000 трофея и ще се сравнявам с хора, които имат 10 000 и по-малко. 200 милиона изтегляния и чакам минути. Съвпадение със същия човек, въпреки че НЕ щракнах върху игра отново. Да се съпоставям с кавгаджии, с които НЕ искам да се съпоставям. Съотборници от AFK и не могат да ги докладват. Съотборници, които хвърлят или не играят играта и не мога да докладвам за тях. Прострелване зад стени или от удари, които не са свързани. Съдържание на общността с това поднормено развитие. Компания за милиарди долари. жалък.
Поредния малоумен ъпдейт!!!
Много qka игра
Играя тази игра от пускането й мога да кажа, че само леко се подобрява. Най-новата актуализация на игрите със съоръжения не беше лош ход, но изпълнението й беше ужасно. Твърде трудно е да се максимизират кавгаджиите сега и съоръженията правят взаимодействията между кавгаджиите странни. Единствената причина да държа тази игра на 3 звезди е заради новата актуализация на клубната лига и факта, че играта е доста лесна за вдигане и получава месечни актуализации.
Отначало ти е забавно но примерно един месец по късно ти омръзване
Най-добрата игра, която съм играл досега, никога не съм имал по-добра игра от тази. Можете да я седнете с часове и да я играете и ако трябва да кажа, че това е убиец в реално време за хора, които се отегчават или се опитват да убият времето лесно като цяло. Е, ето вашето решение за това, добре дошли в Brawl Stars забавни страхотни игри, които можете да играете. Така че изтеглете го и просто го опитайте, няма да съжалявате.
Brawl Stars BULGARIA - Facebook
Забавна игра, но ужасно създаване на мачове, аз играя играта повече от 3 години и е забавна много пъти, но имам над 35 000 трофея и все още се сравнявам с хора, които нямат максимални герои и са под 20 000 и те ме карат да губя ПРЕЗ ВСИЧКО ВРЕМЕ, а сватовството те кара да се сравняваш с още по-лоши играчи, колкото повече губиш, така че е БУКВАЛ настроено, за да имаш губещи пиеси
Вече играта умря и не е много яка като преди
Ee dumb оти не ми се пада герой от един век играем и още не ми се е паднал земи си опри играта
Maikavi deiba v ostata v gurloto koito q napravil na pukne v na maikasi pukata
Педараси 0 сте майка ви сейба
Flygande limo robotbiltransform: polisrobotspel Äventyr guk
Ех добре
Играта стана много скучна
Най-добрата игра
Играта ви умираааа чува те ли ме Supersel
Търсиш Екшън фигури? ➦ Купи сега от онлайн ... STAR WARS Фигура Бебе Йода със звуци и движения The Mandalorian F1119 SKU: 146533 Налично. 119,00 лв.
Харесва ми, че тази игра е игра, която можете да играете с часове, но също така не изисква да се ангажирате с нещо повече от 3 минути (обикновено по-малко) за мач. Няма част за печелене и няма досадни реклами. Това е просто забавна игра със страхотно съдържание.
ТОП - 5️⃣ любими героя / Brawl Stars / Част - 2️⃣
Stoqn
СУПЕР игра! Благодарим ви за "Сбогом златни билети"!!!!!!!!! Ти си супер! 💗😊 (от Димитър)
Играта е шит. По-хубава е предишната
Това е най-яката игра
Искам си джемовете и 2-та мега бокса
Супер игра
Bu oyun çok GÜZEL ve HARİKA.Herkese tavsi ederi.😃
Играя тази игра, откакто беше пусната, но с всяка актуализация те добавят нова битка, но трябва да купувате скъпоценни камъни, за да напреднете, в противен случай ще останете в същото цяло. Иска ми се да могат да поправят това и да накарат всички да купуват скъпоценни камъни. 😕
Обичах тази игра, но напоследък вършеше ужасна работа при правенето на мачове и отнема твърде много време. Имам чувството, че новите актуализации го накараха да работи по-бавно и факта, че сега имам нужда от високоскоростен интернет. Бих могъл да играя с моя 4g (живея в лош район), но дори и така, когато имам моя 5g, той изостава още по-зле и мога да играя само когато съм на wifi :/
Тази игра е наистина забавна за деца на всяка възраст. Техническата поддръжка е наистина добра. Техните много различни неща за отключване и правене в тази игра. Изключително препоръчвам тази игра на всички.
НЕ МОГА ДА СИ АКТОЛИЗИРАМ ИГРАРА
Играта ви е ужасна, уморих се да се бия с герои от ниво 9 с ниво 1, защото не можете да управлявате механиката си за сватовство, поправете играта си, спрете да добавяте нови играчи, като това е проблемът. Писна ми да трябва да имам максимални играчи само за Играй играта
Супер игра!!!!❤️❤️❤️
Най преебаната игра
Бих искал да харесам тази игра, но има постоянни проблеми със свързаността, които влияят на резултатите от мача за мен. В момента пиша това, защото gsme казва, че съм забранен от мача заради празен ход... бях бездействащ поради проблеми с връзката! Имам 5G устройство, което използвам или използвам моята wifi връзка. Това е наистина разочароващо
Всички gm този бъг трябва да е загубен ppl измама за победа. Тук съм от самото начало в играта не беше като тази PC играчите са измислили начин да забавят играта в тяхна полза. Аз съм играч само за мобилни устройства и може би един от най-добрите в света. Все още пет звезди, защото обичам тази игра, младите играчи са гадни и трябва да мамят, за да спечелят чиста тъга
Много страхотна игра добра графика добра работеща механика Имам лек проблем с интернет връзката понякога не ме харесва, но анкетата просто става малко бавна. Определено мисля, че това трябва да се поправи, но освен тази страхотна игра благодаря Суперклетка!